inbouw inductie wokUNIEKE INBOUW INDUCTIE WOK

Echt Wokken Op Een Inbouw Inductie Wok Nu Mogelijk...!inductie wok

Een Unieke Inductie Wok Belevenis !!!

Lees Hieronder Letterlijk Alles...!

Gevonden uitvoeringen:
- 1 pits inbouw inductie wok.
- 3 pits combinatie, 2 maal inductie, en 1 maal inductie wok kom.
- 5 pits combinatie, 4 maal inductie, en 1 maal inductie wok kom.

Jos Verkerk van Inductie-koken.nl gaat u alles vertellen over de inbouw inductie wok, het verschil van de 3-pits inbouw inductie wok en de 5-pits inbouw inductie wok zijn alleen de normale kookzones die daarbij extra zijn, nu Jos zijn verhaal over de inbouw inductie wok.

Feest met de unieke inbouw inductie wok...!

Met een inbouw inductie wok krijgt wokken een hele nieuwe dimensie. Het wokken met een inbouw inductie wok is alsof je wokt in een wokrestaurant.

inductie wok panHet komvormige kookvlak van de inbouw inductie wok sluit naadloos aan bij de speciale inductie wok van Demeyere, welke bij deze inbouw inductie wok geleverd wordt.
Tevens een inductie wok ring om de wok op het aanrecht te plaatsen, deze inbouw inductie wok is een sierraad voor uw inbouw keuken.

Deze nieuwe inbouw inductie wok met speciaal ontworpen rvs inductie wok pan heeft alle voordelen van gezond en duurzaam koken. U kookt met deze inbouw inductie wok snel en schoon door de nieuwste inductie technieken.

Op gas wokken versus wokken op een inbouw inductie wok:

inductie wokBij een gaspit gaat heel veel energie langs de pan de afzuikgap in, bij een inbouw inductie wok wordt 99% van de energie omgezet in opwarming van de inbouw inductie wok. Daarnaast zijn de meeste gaspitten lang niet sterk genoeg om de wok echt goed te verhitten, en wordt de inductie wok op gas niet gelijkmatig verhit. Tevens worden de zijkanten van de wok niet of te laat verhit.

Nog een groot (en onderschat) voordeel van de inbouw inductie wok is dat u veel minder vocht in de keuken krijgt. Bij het wokken op gas heeft u onwaarschijnlijk veel vocht wat u wel herkent van uw beslagen ramen en keukenkastjes tijdens het wokken, bij het wokken met een inbouw inductie wok heeft u geen last van vocht! Dit is het behoud van uw keuken (fronten)

Het laatste voordeel wat ik noem over de inbouw inductie vlam in de panwok is de veiligheid. Het gebruik van een inbouw inductie wok is veel veiliger dan wokken op gas.
De kans op vlam in de pan met een inbouw inductie wok is logischerwijs velen malen kleiner als bij wokken op gas doordat er geen open vuur is. De enige kans op vlam in de pan bij een inbouw inductie wok ontstaat bij oververhitting van de (wok).
Dus een inbouw inductie wok is bovendien ook veel veiliger !!!

Inbouw inductie wok: Razendsnel, ontzettend lekker
............ en natuurlijk zeer gezond...!

Deze nieuwe inbouw inductie wok is zeer veelzijdig doordat deze uw inductie wok volledig verwarmt. U kunt met deze inbouw inductie wok op hoge temperaturen vlees, groenten, kip, vis en rijstproducten wokken.

Door de veelzijdigheid van de inbouw inductie wok, plus het het dagelijks schoon kunnen gebruiken van de inbouw inductie wok heeft u ook minder normale inductie kookpitten nodig. Onderzoek wijst uit dat bij een gemiddels gezin er 3 tot 4 kookpitten worden gebruikt. Gezinnen die veel wokken met de inbouw inductie wok 3 pitsinductie wok gebruiken er maar 2 tot 3 pitten.
- sneller, gemakkelijker, veiliger en energiebewuster koken dus met de inbouw inductie wok...!

Wokken is verreweg de meest gebruikte kookvorm in de wereld, door de razendsnelle verhitting van inbouw inductie wok blijven de produkten veel knapperiger en wordt de kleur behouden.

Voor uw gemak bij het gebruik van de inbouw inductie wok kunt u zelf deze inbouw inductie wok voorprogrammeren op de door u meest gebruikte kookstand van de inbouw inductie wok. Ook is er een Booster voorzien op de inbouw inductie wok, zodat uw inbouw inductie wok razendsnel op temperatuur is.

Interessante kooktechnieken met de inbouw inductie wok:

Dankzij de prima instelbare lagere temperaturen van de inbouw inductie wok is zelfs pocheren van eieren mogelijk. De magnefiek ronde vorm van de inbouw inductie wok is daardoor bovendien zeer geschikt voor het opkloppen van crèmes, sauzen of een parfait.

Met de optionele deksel voor de inbouw inductie wok op de inductie wok behoort het smoren van bijvoorbeeld vis en groenten, in het eigen vocht tot de mogelijkheden. Maar denk ook aan het stoven van diverse gerechten in bijvoorbeeld kokosmelk, wijn of bouillon.

In vogelvlucht even de eigenschappen van de inbouw inductie wok:

inductie wokkenDeze inbouw inductie wok is ingericht op maximaal gebruiksgemak, kookbeleving en veiligheid, daarnaast is deze inbouw inductie wok een sierraad voor het oog.

Zo is deze inbouw inductie wok voorzien van beveiligde elektronische tiptoets/tiptronic bediening en enkele handige functies, zo heeft deze inbouw inductie wok een snel vooruit toets, wat overbodig tippen voorkomt.

De inbouw inductie wok heeft een timer met veilige uitschakelfunctie, ook ziet u dan gemakkelijk de reeds verstreken kooktijd. Daarbij heeft deze inbouw inductie wok een handige pauzetoets, een kinderslot en een restwarmte indicatie, allemaal extra veiligheid met uw inbouw inductie wok dus.

Een paar technische zaken over de inbouw inductie wok dan ook maar, de inbouw diepte is 124 mm., de buitenmaten van deze inbouw inductie wok is ca. 38 cm. x 52 cm. U heeft slechts 1 electragroep nodig van 3000 watt.

Gevonden uitvoeringen:
- in 1 pits inbouw inductie wok.
- in 3 pits combinatie, 2 maal inductie, en 1 maal inductie wok kom.
- in 5 pits combinatie, 4 maal inductie, en 1 maal inductie wok kom.