Voor Meer Informatie Over
De Inbouw Inductie Wok Kom.............
inductie wok komInteressante kooktechnieken met de inbouw inductie wok kom:

Dankzij de prima instelbare lagere temperaturen van de inbouw inductie wok kom is zelfs pocheren van eieren mogelijk. De magnefiek ronde vorm van de inbouw inductie wok kom is daardoor bovendien zeer geschikt voor het opkloppen van crèmes, sauzen of een parfait.

Met de optionele deksel voor de inbouw inductie wok kom op de inductie wok behoort het smoren van bijvoorbeeld vis en groenten, in het eigen vocht tot de mogelijkheden. Maar denk ook aan het stoven van diverse gerechten in bijvoorbeeld kokosmelk, wijn of bouillon in de inductie wok kom.

In vogelvlucht even de eigenschappen van de inbouw inductie wok kom:

inductie wok komDeze inbouw inductie wok kom is ingericht op maximaal gebruiksgemak, kookbeleving en veiligheid, daarnaast is deze inbouw inductie wok kom een sierraad voor het oog.

Zo is deze inbouw inductie wok kom voorzien van beveiligde elektronische tiptoets / tiptronic bediening en enkele handige functies, zo heeft deze inbouw inductie wok kom een snel vooruit toets, wat overbodig tippen voorkomt.

De inbouw inductie wok kom heeft een timer met veilige uitschakelfunctie, ook ziet u dan gemakkelijk de reeds verstreken kooktijd. Daarbij heeft deze inbouw inductie wok kom een handige pauzetoets, een kinderslot en een restwarmte indicatie, allemaal extra veiligheid met uw inbouw inductie wok kom dus.

Een paar technische zaken over de inbouw inductie wok kom dan ook maar, de inbouw diepte is 124 mm., de buitenmaten van deze inbouw inductie wok is ca. 38 cm. x 52 cm. U heeft slechts 1 electragroep nodig van 3000 watt.

Gevonden uitvoeringen:
- in 1 pits inbouw inductie wok kom.
- in 3 pits combinatie, 2 maal inductie, en 1 maal inductie wok kom.
- in 5 pits combinatie, 4 maal inductie, en 1 maal inductie wok kom.