| Tri-Ply Pannen Speciaal VoorInductie Koken Voor Enorm
 Veel Inductie Kookplezier...!
 Tri-Ply Pannen Zijn Niet Alleen Fraai, Doch De Drielaags Tri-Ply Pannen Werken Geniaal
     Goed...!
    Over Tri-Ply pannen:
 Tri-Ply pannen uit drie lagen metaal, de buitenzijde is van roestvrijstaal, de tussenliggende
    laag van de Tri-Ply pannen is van extreem goed gelijdend gietalluminium, en de binnenzijde van de Tri-Ply pan
    is weer van roestvrijstaal.
 
     
 
    Het grote voordeel van Tri-Ply pannen is hierdoor de extreem goede geleiding, de Tri-Ply
         pannen worden aan de zijkanten van de pan dus ook heet. Hierdoor koeken Tri-Ply pannen veel minder snel
         aan, en wordt uw gerecht in de Tri-Ply pannen veel gelijkmatiger heet. (zie ook de Tri-Ply
         afbeelding)
 
     
 
    Tri-Ply pannen zijn niet echt goedkoop, maar de Tri-Ply pannen gaan heel erg lang
         mee en zijn veelal voorzien van 10 jaar Tri-Ply garantie.
 
     
 
     Als u kookt met Tri-Ply pannen dat geeft dit echt een groot
         kookplezier, het is wel even wennen met Tri-Ply want het gaat veel sneller, en je kunt je kookzone op een
         veel lagere stand gebruiken met Tri-Ply. 
     
 
    U kookt met Tri-Ply pannen dus sneller, maar u bespaart bovendien zomaar tot een 30
         % energie met Tri-Ply pannen.
 KLIK HIER OM ALLE TRI-PLY PANNEN TE
    ZIEN !!
 
 Ter Introductie in worden de Tri-Ply pannen echtra
  voordelig aangeboden. De Tri-Ply pannen zullen uw
         kookplezier met grote mate verhogen. De Tri-Ply pannen zien ern niet alleen schitterd uit, doch besparen
         deze ca. 30% kooktijd en meer dan 30% energie. 
 Als gezegd worden de Tri-Ply pannen uit de Sans
    Souci Selection op dit moment, ter introductie, extra scherp aangeboden, verderop vindt u
    de link naar de prijzen van genoemde Tri-Ply pannen.
 
 Gegevens t.a.v. Tri-Ply pannen:
 * Tri-Ply pannen zijn voorzien van drie lagen, buitenste en binnenste zijde 18/10 rvs, en daartussen
    in geleidend giet alluminium.
 * Tri-Ply pannen met een unieke warmteverdeling, bespaart kooktijd en energie, en bakt dus veel minder
    snel aan.
 * Tri-Ply pannen roesten niet, ook niet in de vaatwasser!
 * Tri-Ply pannen bodem blijft vlak ook na vele jaren.
 * Tri-Ply pannen zijn voor proffessionele koks!
 * Tri-Ply pannen hebben ergonomische en geisoleerde handgrepen.
 * Tri-Ply pannen hebben ronde hoeken, gemakkelijk met het roeren.
 * Tri-Ply pannen hebben een schaal aanduiding aan de binnenkant.
 * Tri-Ply pannen met 10 jaar garantie op fabrieksfouten (normaal gebruik)
 Tri-Ply kook en
gebruik advies:• Tri-Ply pannen op de warmtebron zetten en deze heet laten worden.• Olie of boter (olie is beter, kan heter worden) in de Tri-Ply pan verwarmen.
 • Het vlees (of gerecht) dicht laten schroeien in de Tri-Ply pan.
 • Daarna pas beginnen met het omroeren, wokken, van het Tri-Ply gerecht.
 • De warmtebron onder de Tri-Ply pannen kan op tijd iets lager gezet worden door de goede geleiding van
Tri-Ply. Hierin moet u even de beste temperatuur zien te vinden.
 • Om krom trekken te voorkomen, de hete Tri-Ply pannen na gebruik laten afkoelen en niet direct met koud water
in contact brengen.
 • Warm de Tri-Ply pan rustig op en laat deze fijn op temperatuur komen.
 • Strooi evt. wat zout in de Tri-Ply pan laat deze oplossen, maak de Tri-Ply pan hierna schoon met een servet
of keukenrol. En doe daarna de olie of boter in de Tri-Ply pan.
 • De warmtebron onder de Tri-Ply pannen kan op tijd iets lager gezet worden door de goede geleiding van
Tri-Ply. Hierin moet u even de beste temperatuur zien te vinden.
 
 KLIK HIER OM ALLE TRI-PLY PANNEN TE
ZIEN !!
 
 
 OOK ALLE GEHEIMEN OVER INDUCTIE KOKEN TE
W ETEN KOMEN, EN ENERGIE EN GELD BESPAREN ?
    |