Eindelijk Alle Geheimen Over Inductie Pannen Onthuld. Een Studie Van 1 Jaar Onthult Dat Koken Met Speciale Inductie Pannen Het Verschil Maakt...!

Met De Speciale Inductie Pannen Bespaart U
Bovendien 
Veel Energie En Kooktijd...!

Ons team van inductie-koken.nl wordt vaak de vraag gesteld wat voor inductie pannen je nu moet aanschaffen.
Na een zoektocht van maanden, en ruim een jaar testen en verkopen, hebben wij super inductie pannen gevonden. Deze inductie pannen zijn inmiddels door vele mensen gebruikt en uitgebreid getest en de meningen zijn lovend.

Op uw inductie kookplaat zijn speciale inductie pannen vereist. Het is belangrijk dat u de juiste inductie pannen koopt. Inductie pannen hebben een dikke metalen bodem welke magnetiseerbaar is waardoor de warmte in de inductie pannen bodem wordt opgenomen. Door de juiste inductie pannen met de juiste inductie pannen bodem te gebruiken bespaart u daardoor ook veel energie.

Het nadeel van vele pannensets is dat zij niet echt goed werken op inductie, ook al zegt het label dat deze inductie pannen geschikt zijn voor inductie.

KLIK HIER OM ONZE GROTE INDUCTIE PANNEN COLLECTIE TE ZIEN !

Zijn uw huidige inductie pannen geschikt?
Door een magneetje te gebruiken weet u of uw inductie pannen geschikt zijn doordat er een magneetje onder blijft hangen.

Indien bij gebruik de bodem van de inductie pannen een tikkend of fluitend geluid maakt, duidt dit  meestal op slijtage van de inductie pannen, deze inductie pannen kunnen dan niet meer gebruikt worden.
 
Wokkeninductie pannen op inductie is vaak wat lastiger! Het nadeel bij wokken op inductie is dat alleen de panbodem verwarmd wordt, terwijl bij gebruik op gas de wok zowel via de bodem als via de zijkante heet wordt.
Een inductie wok heeft een dikke bodem, die sterk magnetisch is. Daarnaast heeft deze inductie wok een supersnel geleidende zijkant nodig waardoor de hitte via de bodem razendsnel naar de bovenzijde van de inductie wok geleid wordt.
Over inductie wokken kunt u meer lezen door hier te klikken.